Sok ember keresi a megoldást, hogyan tud egy anyagilag független szabad életet élni, megadni saját magának és családjának a választás szabadságát. Az évek alatt volt időm megvizsgálni, miért nem működnek csak pár évig MLM cégek és miért áll a DXN 25 éve? Olyan emberek akik anno mindenféle lehetőséget kipróbáltak, de sikert egyik sem hozott, miért lettek nagyon sikeresek a DXN–ben?

Azok az MLM szakemberek, akiknek a szava számít, 5 pontba foglalták, hogyan lehet egy MLM vállalkozást sikerre vinni.
Ezek a következők:

1. Olyan terméket kell forgalmazni, amit üzleti érdek nélkül is tömegek vásárolnak!
A kávé ilyen? Igen! 

2. Eltudjon indulni ebben az üzletbe úgy, hogy költségei 20-150$ között maradjanak! A DXN ilyen? Igen!

3. A havi minősüléshez elegendő legyen 100-150$! A DXN ilyen? Igen!

4. Legyen a cégnek egy olyan Online háttere, amivel könnyedén tudjunk dolgozni. A
DXN ilyen? Igen!

5. Azt mondják a szakértők, hogy arra is oda kell figyelnie egy Globális MLM cégnek, hogy különböző országok, nemezetek különböző módon gondolkodnak, és erre érzékenynek kell lenni. Országonként változik a termékkínálat. Mexikóban pl nincs GL és RG. Európában el se tudnánk képzelni, hogy ne lenne Ganoderma kapszula. Emellett a különbözőségek mellett is képes működni az Egy Világ egy piac – One Word One Market koncepció! A DXN ilyen? Igen!

Az DXN nem a múlt, nem a jelen, hanem a jövő üzlete, hisz ez egy szabad vállalkozás egy szabad élet!

Én biztos vagyok a DXN jövőjében. Hogy ezek a feltételek jobban működjenek, ehhez kapcsoltuk hozzá a 8pont8 automatikus toborzó rendszert, ami lehetővé teszi azt, hogy egyre többen lássák és tudjanak az üzleti lehetőségről. Megkönnyíti a munkánkat azzal, hogy csak azokkal kell foglalkozni akiket érdekel a DXN üzleti lehetősége. Te döntöd el kihasználod-e most a 8pont8 rendszert és annak előnyeit.  

„Nem a körülményeim eredménye vagyok, hanem a döntéseimé”