Milyen tévhitek léteznek még mindig az network marketiggel kapcsolatban? Miért van az, hogy aki kívülről szemléli a dolgokat, az MLM-et átverésnek, lehúzásnak tartja, és akik komolyan hálózatot építenít nem érti, más miért nem látja azt amit ő? Miért van ez az órási kontraszt?
A világ folyamatosan változik! Ha a régi szabályok szerint építeném a network marketing vállalkozásomat, akkor biztos, hogy nem csatlakozok a DXN-hez, sőt meg se akarnám ismerni!
Miért? Mert, ezeket biztos nem akartam csinálni:
•Vegyél meg egy csomó terméket (akár több százezer forint értékben) majd csinálj bemutatótermet a nappalidból és sózd rá bárkire a termékedet aki épp az otthonodba lép!
•Telefonálj, házalj, nyomulj, tukmálj!
•Minden hétvégén tréning, továbbképzés és előadások, tanulás, tanulás, munka, munka! És hol marad a család, önmagam?

Magában az MLM mint üzleti modell és lehetőség nagyon vonzott, tetszett. Mindig is tudtam, hogy ezzel akarok foglalkozni, viszont nem akartam azokat a dolgokat csinálni, amit hallottam, ”tudtam„ vagyis azt hittem, hogy tudok az MLM-ről. Elhittem ugyanis, hogy a network marketing rossz, csak pénz lehet veszíteni vele.

Hogy kezdődnek ezek a történetek?
•Mindenkinek van olyan ismerőse, aki pénzt veszített a network marketinggel!
•Vagy ismer olyan embert, aki ismert olyan embert, aki pénzt veszített a network marketinggel!
•Vagy ő maga az, aki pénzt veszített a network marketinggel!
Egy jól megvizsgált és jól kiválasztott network marketing céget érdemes válaszani, mint pl. a DXN-t. Én megvizsgáltam, hogy a
•DXN mióta áll fenn, és hogy növekszik-e!
•Megbízhatók-e és kezdetben meg tudom-e fizetni az indulást!

 

A régi idők marketingje, módszere már régen lejárt, elmúltak. Felváltotta az online marketing, az empatikus üzletépítés!
Az ember maga döntheti el, szeretne-e szabad, anyagilag független életet élni, vagy sem!
Szeretné-e megismerni a DXN termékeit, kipróbálni egy másfajta egészséges kávét!
Szeretné-e megmutatni másoknak azt amit ő tud, átadni a tudását és jobbá tenni ezzel mások életét!
Szeretne-e elismerést a munkájáért, szeretne-e színpadon állni és elmesélni az ő sikertörténetét!
Azaz kialakult egy laptoplifestyle stílus, egy életforma, amivel akár édesanyaként vagy mindig elfoglalt vállalkozóként is több száz vagy akár több ezer embert elérve otthonról vagy bárhonnan, bármikor felépíthet egy több országra kiterjedő online vállalkozást!

A DXN csatlakozásomkor biztosított ingyenes online felületet, ahonnan kommunikálhattam, saját feltöltött webáruházat, oktatási-, ésvideóanyagokat, valamint a személyes-, vagy csoportos konzultációkat, ha szükség volt, vagy lesz rá. Ezt adom át csapattársaimnak és velük együtt folyamatosan fejlődök.

 A legnagyobb versenyt a két éned vívja egymással: ”aki vagy” és ”aki lehetnél„.- Nyíri Zoltán

Mentorként nem az a feladatom, hogy kimenjek a pályára és lejátszam helyetted a meccset! Az a feladatom, hogy kihozzam belőled a legjobbat!
Segítek meglátni azt a hatalmas erőt, tehetséget, kitartást, hitet, magabiztosságot, ami benned van, azt az embert, aki képes a céljait létrehozni és megvalósítani!!
Mert képes vagy rá!

A világ rád vár, hogy végre megmutasd magad! Nyiss a világ felé, lásd meg micsoda lehetőség lehetne a kezedbe, ha végre döntenél!
Hajrá! Írj egy üzenetet és megmutatom, hogyan tudsz felépíteni egy több országra kiterjedő online üzletet anélkül, hogy diplomás online guru lennél!