Már hónapok óta foglalkoztat az a kérdés, hogy mitől vonzó igazán egy MLM üzlet. Az MLM-nek nincs jó híre, pedig ha az ember nem hinné el, hogy egy hónap alatt milliómos lesz, hanem lehet ebből milliós üzletet is építeni, de nem egyik napról a másikra. Soha nem vonzott a digitálisan megrajzolt karikából karika marketing terv, vagy a makkos cipő, öltönybe bújtatott “gyorsan gazdagodjunk meg” üzletépítő. Most ez úgy hangzik, mint aki a saját szakmáját nézi le, pedig van különbség a jól csinálom és a rosszul csinálom között.

Miért a DXN? Mindig is tudtam és ezt több bejegyzésemben is leírtam, hogy mindig MLM-el akartam foglalkozni, éreztem, ez az én utam. Az egyetlen gond az volt, hogy nem találtam a megfelelő céget, nem szerelmesedtem bele, mindegyiknél azt éreztem, hogy ez mind egy mókuskerék és hajtani kell. Nem családcentrikus, minden olyan ” kötelező”.

Aztán idővel rájöttem, hogy én egy céget keresek, hanem a céget. Addig keresgéltem míg rátaláltam a DXN-re és egyből vonzani kezdett. Az a fajta ember vagyok, aki az érzelmességen, a szenvedélyen kívül a békés is keresi. Mindig egy olyén cégre vágytam amiben önmagam lehetek, és nem kell egy álarcot felvennem, hogy vonzó legyek.

Ez tetszett meg, majd vált életünk részévé a DXN, a nyugalom, az emberség, a kapcsoltok, az elhívatottság egybefoglalva a hittel, a szenvedéllyel, az életszeretettel, az idővel, az egészséggel.