Elérkezik az a pillanat amikor már nagyon sokat tudunk. Ilyenkor a legfontosabb, hogy ezt a tudást ki tudjuk-e hozni Önmagunkból, felszínre tudjuk – e hozni a tehetséget!
Egy MLM-ben mindig az ászokat keresik. Én pedig úgy vagyok vele, hogy mindenkiből ki lehet hozni a legjobbat, aki kész meghozni a döntést és hajlandó dolgozni az álmaiért. Ehhez viszont sok munka, kitartó gyakorlás, következetesség és fegyelem kell! 

Amit szívből csinálunk, az élni kezd! 

Meghozunk egy döntést, hogy olyat szeretnénk alkotni, létrehozni, ami velünk nem lesz vége! 

Elkezdjük elvetni a magokat, gondozzuk azaz dolgozunk, tanulunk, fejlődünk, kiteljesedünk. 

Minden nap szívből végezni a munkánkat, lelkesen  figyelni, mert tudjuk, amit egyszer elvetettünk és türelemmel gondozunk, az  életre fog kelni. 

 DXN hálózatunk olyan mint egy fa. Amikor csatlakoztunk elültettünk egy magot, és dolgoztunk, dolgozni fogunk a felnevelésén. Az öröm és boldogság szeretetben gyökerezik. Rengeteg értékes kapcsolataink lettek az évek alatt online és személyesen. Nagyon sok embert szerethetünk és sokan szeretnek. 

Rendkívül jó összejönni csapatszinten vagy egy rendezvényen találkozni. Életünket kitölti a sok mosoly, életszeretet, célok, álmok amelyeket meg akarunk valósítani. 

 Szeretem és még mindig ez számomra a legmeghatározóbb hozzáállás, hogy az MLM a világ legszebb üzleti modellje, mert értékes emberi kapcsolatokra épül. Hiszem, vallom, tudom, hogy csak így lehet és csak így érdemes, értékekkel, másokat segítve felépíteni egy sikeres online hálózatot. 

 Életemet a figyelmesség, a sok mosoly, az egészség, a bizalom, a segítség, a szorgalom és a taníthatóság jellemzi. 

Nekem és a családomnak, nagyon sok értéket adott a DXN. Ezeket az értékeket adom át rengeteg embernek, azoknak, akik szintén egy ilyen légkört, ilyen családias MLM hálózatot keresnek, ahol mindig tudják ki vagy.

Ha tetszik amit csinálunk és tetszik ahogy csináljuk, értékes kapcsolatokat építve és nem rombolva, akkor írj egy üzenetet, ismerjük meg egymást és eldöntheted, hogy én lennék-e számodra a megfelelő mentor.

 

Legyél te is DXN csapatunk tagja!