Óriási meglepetés várta a DXN csapatot, a DXN tagokat és munkatársakat április 24.-én, ugyanis DSN Global kihirdette az első 100 listát! Én már nagyon vártam az eredményt! Ez egészen elképesztő és egyben óriási büszkeség! 2017-ben a DXN a 22. helyen állt. Most a DXN a 15. legnagyobb direkt értékesítő vállalat a legújabb DSN Global 100 listán a 2018-as nettó forgalom alapján 1,25 milliárd USA dollárral. Gratulálunk minden DXN tagnak és DXN munkatársnak! Találkozunk a csúcson! De ugorjunk vissza egy kicsit!

Eredmények az elmúlt években: 

2009-ben a DXN a világ értékesítési listán a 40. helyet foglalta el. 

Két évvel később, 20011-ben már a 28. helyen végzett, majd 3 évvel később 2014-ben a a 25. helyen állt a cég. 

2015-2016-ban a 24. volt majd évente ért el egyre jobb eredményeket, ezzel bizonyítva, hogy fantasztikus termékeket képviselünk, és nagyszerű az előrehaladás is. 

Tehát 2017-ban már a 22. helyen állt, de amit 2018-ban produkált a cég, arra én sem számítottam, vagyis az elégedett fogyasztóknak köszönhetjük és a DXN munkatársaknak, hogy a cég, a DXN már a világon a 15. helyen áll 2018-as forgalom alapján

Gratulálunk minden DXN tagnak és DXN munkatársnak! Valamint már a világon 7 millióról 8 millióra növekedett az elégedett fogyasztók száma. Ez fantasztikus! 

Rátaláltam és megismertem a DXN-t és azonnal beleszerettem. Tudod miért? Mert megtaláltam azt, amit mindig is kerestem egy MLM üzletbe, ahogy képviselték a vezetőim ezt a szakmát, nyomulás, házalás, és nappaliban történő bemutatók nélkül. Kívülről lehet sokak számára csak egy MLM üzlet, de a DXN minket, engem, a családomat mindig nagy nagy szeretettel vártak és várnak, valamint én is várom a DXN tagokat. Öröm velük együtt dolgozni, megismerni őket és látni, segíteni a siker felé vezető úton. 

 Az eredmények beszélnek helyettünk, hogy fantasztikus helyen vagyunk, biztonságban, egyre jobban, egyre feljebb. 

De van itt még valami!

Ahhoz, hogy a legjobbak legyünk, ahhoz egy dolgot kell tennünk, a legjobbakkal kell együtt dolgoznunk! 

Ezért képviseltem tavaly és idén is a DXN-t az Év Anyavállalata versenyen is. Akkor a 28. helyen végeztem és ennek nagyon örültem. 

Idén remélem bekerülök az első 10-be. Annak végtelenül örülnék és annak is, hogy ezzel több ezer embernek mutathatom meg, hogy egy MLM üzlet is járható út! 

Csatlakozz a DXN csapatunkhoz!

Mert a siker tervezhető!