Hogyan lehet megfelelni a különböző női szerepeknek? Házimunka, család, gyerekek, párkapcsolat, emberi kapcsolatok, karrier, önmegvalósítás. Hogyan lehet az egyensúlyt megteremteni nőként, hogy mindenre és mindenkire jusson idő?

 

3éve két kislány édesanyaként el kellett gondolkodom azon, hogy hogyan tovább, hisz 8 órába dolgoztam és alig láttam a családomat, férjemmel sokszor csak egy puszira találkoztunk. Azon gondoltam, hogy hogyan tudok pénzt keresni úgy, hogy nem hanyagolom el a gyerekeket, a férjemet és természetesen saját magamra is jusson elég idő. Tényleg  csak egymás rovására mehet, tényleg csak úgy működhet? Vagy van olyan lehetőség ami egyensúlyt teremethet az élet nagy területein?

 

Én találtam egyet és most otthon dolgozok az internet segítségével, amíg a gyerekek az isoklában vannak. Olykor én is belefeledkezek a munkában és néha az ebéd is kimarad, vagy épp a házimunka veszi el egy kis időt. De ezzel nincs is gond, hisz sokkal jobb, sokkal nagyobb könnyebbség, mert én osztom be az időmet és mindig ott lehetek a családom mellett, amikor épp szükségük van rám. Ezért nagyon fontos megtervezni a napot, ezzel könnyebbé, egyszerűvé és tervezhetővé tehetjük napijainkat, az életünket. Anyák amúgy is híresek a feladatok közötti lavírozásban, ügyesen megoldalanak néha lehetetlennek tűnő helyzeteket is. Sok édesanya van a csapatomban, akik szintén mind ebben találták meg a lehetőséget, hogy otthonról egy laptop segítéségével dolgozhassanak és közben családjukkal lehetnek. Természetesen az elején ebbe is aktív munkát kell fektetni, de megéri.

Szeretnék csatlakozni!

 

 

Sok olyan hölggyel találkozok, beszélek, akik vagy a gyerekek, vagy  férj munkája miatt otthon maradt vagy nem tud elhelyezkedni. De Ők is többet szeretnének az élettől, annak ellenére, hogy így lehetőségük van átélni, megélni a különböző női szerepeket és természetesen saját magunkat sem hanyagolják el. Szükségük van arra, hogy kihasználják, felszínre hozzák saját kreativitásukat, képességüket, felfedezzék mire képesek és hogy ezzel saját keresetük legyen. Ehhez megoldást jelenthet az online vállalkozás.

 

Úgy gondolom, hogy akkor tesszük boldoggá a gyerekeinket, ha mi magunk is boldogok vagyunk. Érezzük jól magunkat és tanuljunk meg kicsit lazítani, megvalósítani önmagunkat.

A gyerekeim már iskolába járnak, és a nyári szünetben, valamint a hétvégéken a közös program ellenére, saját kis életük van. Elmennek játszótérre, vagy épp a szobájukban alkotnak. Néha kihasználom ezeket az „üresjáratokat” és dolgozok.

Sok férj, férfi eltérően áll ahhoz, hogy a nő üzletet épít. Persze sokkal könnyebb, egyszerűbb ha a párunk is segít, vagy legalábbis támogat az munkánkban. Nem szabad elfelejteni, hogy ez nem csak rólunk szól, hanem a családunkról is es hogy ez értük is van.

 

Ezt a témát sokáig lehetne boncolgatni, a lényeg, hogy a cél, a hogyan már megvan. Jó úton haladok, keményen dolgozok hogy példámmal másokat is hozzásegítsek a harmonikus élethez.

Ha többet szeretnél tudni, akkor keress meg bátran!

Szeretnék többet tudni!