2020 márciusban már izgatottam készültünk a DXN 12.születésnapjára, hogy újra találkozzunk és elismerjük a munkatársak munkáját. 

Amikor bejelentették, hogy akkor karantén, azt hittem csak két hét lesz az egész és újra minden a régi lesz. Azóta 20 hónap telt el. 

Még a nyár végén örömmel jelentette be a központ, hogy októberben végre személyesen találkozhatunk, hosszú idő után újra megrendezik a DXN születésnapi rendezvényét. Ennek az álomnak gyorsan véget vetettek az újabb korlátozások. 

Végetelül szomorú voltam, hisz ez alatt a 20 hónap alatt többen minősültek a csapatomban, régen találkoztam velük, főleg azokkal akik nem Maygarországon élnek. Új csapattársaink is lettek, akikkel szivesen megismerkedtem volna személyesen. 

Néhány DXN vezető nem nyugodott bele, hogy nincs személyes kapcsolat, rendezvény és cselekedtek. Létre jött a DXNPRO Facebook csoport, november 20.-án pedig megvalósult Budapesten DXNPRO rendezvény.

Próbáltam a napi teendők mellett én is kivenni a részemet és segíteni a rendezvényt, hogy zökkenőmentesen történjen minden. 

A DXN lehetőséget biztosított azoknak is, akik valamilyen oknál fogva nem tudtak eljönni, hogy online közvetítették az eseményeket, tehát nagyon nagyon sokan voltunk online és offline. 

Szponzorommal Judittal, valamint férjével és kecskeméti csapattársakkal mentünk volna fel Budapestre. Sajnos ők is elkapták a covid-ot és így szombaton egyedül mentem fel Budapestre.

Nem sűrűn járok fel, így kisebb szervezés vette kedzetét, mert úgy voltam vele, akárhogy de én megyek és ott leszek. Így lett.

Nagyszerű és megható érzés volt újra látni azokat az embereket, akikkel ezalatt az idő alatt csak online beszélgettünk, dolgoztunk, alkottunk. 

A munka nem állt meg, én is minősültem és felemelő érzés volt újra a színpadon állni, beszélni ami a szívemben van.

De milyen megható volt hallani a többi minősülteket is, hogy micsoda utat jártak be idáig és mennyire várják, ahogy én is a folytatást, a közös munkát. 

 Amikor MLM üzletet kerestem, tudtam, hogy egy olyan hálózatot akarok, ahol érték az ember, a gondolatai, az akarata, a szavai. 

Ma sem gondolom másképp, hogy az MLM és így  a DXN a világ leszebb üzlete, mert emberi kapcsolatokra épül, és akkor lesz értékes hálózatunk, ha figyelünk egymásra és az értékeinkre. 

 

De van itt még valami nagyon izgalmas!

Tehát, tekintsünk be a kulisszák mögé, milyen fantasztikus hangulatba történt a rendezevény szervezése. 

Szeretem azokat az embereket, akik nem csak a szépet, a csillogást mutatatják, hanem a valóságot és az emberi oldalukat is. Igazán jó érzés egy ilyen szuper csapathoz tartozni, a pillanatokból részesedni. 

LEGYÉL TE IS CSAPATUNK TAGJA

Itt tudod megtenni az első lépést:

KÉRDÉSED VAN? 

Keress meg bártan elérhetőségeimen: